52 burgare och de godaste tillbehören

Författare: Per Ehrlund
Fotograf: Ulf Huett

Utgivningsdag: 2023-03-30
Recensionsdag: 2023-03-30

Mediakontakt: Cilla Wikström

Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-03-30 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271633 (2023-03-30)

Fler böcker av författaren

52 burgare och de godaste tillbehören

Författare: Per Ehrlund
Fotograf: Ulf Huett

Utgivningsdag: 2023-03-30
Recensionsdag: 2023-03-30

Mediakontakt: Cilla Wikström

Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-03-30 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271633 (2023-03-30)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare