52 burgare och de godaste tillbehören
Beställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2023-04-11
Recensionsdag: 2023-04-11
Mediakontakt: Cilla Wikström
Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2023-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 20 mm Vikt: 528 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271633 (2023-04-11)