52 burgare och de godaste tillbehören

Författare: Per Ehrlund
Fotograf: Ulf Huett
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-04-11
Recensionsdag: 2023-04-11

Mediakontakt: Cilla Wikström

Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta!

"Per Ehrlund är grillinstruktör och vinnare av utmärkelser i olika BBQ-tävlingar ... Boken inleds med historik och grunder för burgarbyggaren. Sedan sätter det igång och bara fantasin tycks sätta gränser! Till burgarna följer förslag om olika dressingar och övriga tillbehör, dessutom melodier man kan lyssna på under tillagningen ... En glad bok för fantasten."

Betyg 4 av 5.

Ur BTJ-häftet nr 10, 2023.

Lektör: Per Björgell

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 20 mm Vikt: 528 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271633 (2023-04-11)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

52 burgare och de godaste tillbehören

Författare: Per Ehrlund
Fotograf: Ulf Huett
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-04-11
Recensionsdag: 2023-04-11

Mediakontakt: Cilla Wikström

Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta!

"Per Ehrlund är grillinstruktör och vinnare av utmärkelser i olika BBQ-tävlingar ... Boken inleds med historik och grunder för burgarbyggaren. Sedan sätter det igång och bara fantasin tycks sätta gränser! Till burgarna följer förslag om olika dressingar och övriga tillbehör, dessutom melodier man kan lyssna på under tillagningen ... En glad bok för fantasten."

Betyg 4 av 5.

Ur BTJ-häftet nr 10, 2023.

Lektör: Per Björgell

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 20 mm Vikt: 528 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271633 (2023-04-11)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare