Bokförlaget Semic, 2022-03-18

De ultimata snickarprojekten för uterummet

Vackra bilder, tydliga ritningar och byggbeskrivningar samt personliga historier är Anna och Anders Jeppssons numera välkända signum. De har med sina böcker inspirerat massor av hemmafixare, både i Sverige och många andra länder, till att snickra och bygga själva. Nu har de samlat sina "best of"-projekt i Stora boken om att snickra.

Här bjuder de på sina bästa och mest populära snickarprojekt för alla som älskar uteliv och trädgård. Här finns en mängd fina och praktiska saker att snickra själv, både enklare och mer omfattande projekt. Fixa för­varing, gör växtskåp och planteringsbord, bänkar och bord för trädgårdens fikastunder och mid­dagar, staket och plank, utekök och duschar.

Dessutom presenteras även ett antal nya projekt. Vad sägs om en solsäng med justerbart ryggstöd till hemestern, sidobord till grillen, stapelbara grönsakslådor eller ett riktigt smart vikbart staket?

Anna och Anders:

– Ambitionen har alltid varit att våra böcker ska innehålla något för alla och denna, vår åttonde gemensamma snickra-själv-bok är inget undantag. Här bjuder vi på ett antal nyproducerade läckerbitar blandat med en samling nygamla favoriter, alla tänkta för utomhusbruk. Vi säger lycka till och ha roligt med snickrandet!

Sagt om tidigare böcker

”Allt är så väl designat och genomtänkt, stilfullt och stramt vackert, och vitt. Urläckra foton illustrerar. Boken är en riktig godbit för ögat.” BTJ om Snickra & bygga

”Snickra hemma är en inspirerande bok för den som gillar att snickra – med projekt både för nybörjan och den som är lite mer van." BTJ om Snickra hemma