Bokförlaget Semic, 2019-01-08

Lyssna på Karin Björkegren Jones nya podcast PAUS

Följ med på en guidad vila i podcasten PAUS. Karin Björkegren är ciceron. Avsnitten är 11 minuter långa och innehåller enkla avslappningsövningar som passar alla. Perfekt avvägd lyssning när du har en stund över – på väg till jobbet, när du stryker, när du städar eller varför inte innan du ska sova.

Lyssna här.

Paus  – Yoga, vila, meditation

Att ta en paus handlar om att hitta livets mellanrum. De där skarvarna före och efter aktiviteter eller stunden mellan en in- och utandning. Ögonblick när allt är stilla. När du hämtar kraft. Känner du att det går för fort i ditt liv? Att det innehåller för mycket stress och oro?

Här får du hjälp med att ta vara på pauserna i vardagen. Vi kan alla behöva stanna upp ibland och njuta av de små sakerna i livet. För det är dessa öar av återhämtning som gör hela skillnaden. Morgonens yogastund i sängen, rasterna på jobbet som tar bort ömheter i rygg och nacke, tuppluren, meditationen. Så att du kan varva ner, komma till ro och sedan sova gott på natten. Bokens stämningsfulla bilder är tagna av Anneli Hildonen.

Karin Björkegren Jones är journalist, yogalärare och författare till många populära och engagerande böcker om hälsa och yoga.