Bokförlaget Semic, 2018-12-13

Foto: Anneli Hildonen

PAUS - Yoga, vila, meditation

Ta vara på pauserna i vardagen!

Boken  PAUS - Yoga, vila meditation handlar om att ta hitta livets mellanrum.

De där skarvarna mellan aktiviteter eller stunden mellan en in- och utandning. Ögonblick när allt är stilla. När du hämtar kraft.

Känslan när det går för fort i livet? När det innehåller för mycket stress och oro? Här får vi hjälp med att ta vara på pauserna i vardagen. Vi kan alla behöva stanna upp ibland och njuta av de små sakerna i livet. För det är dessa öar av återhämtning som gör hela skillnaden. Morgonens yogastund i sängen, rasterna på jobbet som tar bort ömheter i rygg och nacke, tuppluren, meditationen. Så att vi kan varva ner, komma till ro och sedan sova gott på natten.

Karin Björkegren Jones är journalist, yogalärare och författare till många populära och engagerande böcker om hälsa och yoga. Bokens stämningsfulla bilder är tagna av fotografen Anneli Hildonen. Vackra bilder från skärgården, Björkö- Arholma.

Utgivning: Januari 2019

Bokförlaget Semic, 08-799 30 50, info@semic.se

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se

Bokförlaget Semic

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i ovanligt stora upplagor, säljer dem till ovanligt bra priser och når ovanligt många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Semic är en del av Bonnierförlagen AB.