Köksalmanack 2005

Utgivningsdag: 2004-10-27

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

KÖKSALMANACK 2003/2004 fick ”Juryns specialpris” i ”Årets Svenska Måltidslitteratur 2003” med motiveringen: ”En redig och genomtänkt hjälpreda för varje matlagare som behöver få lite ordning på sitt köksliv”.
Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat!
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept.
En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse med artiklar om bl a Dalhallas världsunika konsertarena i Dalarna som inte bara bjuder på välljud, utan även läckergommen blir tillfreds. Gösta Berlings julglögg - så smakar Selma Lagerlöfs värmländska jul. På Bondens Marknader, succéer över hela landet, kan man botanisera mycket - och länge. Estland har gammal fin matkultur och härlig husmanskost. Söndagssteken än en gång – pröva fyra klassiker i uppdaterad tappning. Hemligheten bakom Lotta Voltaires mat: - Det gäller att våga och att vara snabb. Följ med på festfin söndagsmiddag på Nya Zeeland.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller Köksalmanack spännande läsning om och kring mat och matlagning. Gott om plats för egna anteckningar. Sveriges bästa och mest pålitliga inspirationskälla i köket!

Detaljerad fakta

Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Serie: Köksalmanack Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 175 x 236 x 15 mm Vikt: 538 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155231934 (2004-10-27)

Boken ingår i serien Köksalmanack

Köksalmanack 2005

Utgivningsdag: 2004-10-27

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

KÖKSALMANACK 2003/2004 fick ”Juryns specialpris” i ”Årets Svenska Måltidslitteratur 2003” med motiveringen: ”En redig och genomtänkt hjälpreda för varje matlagare som behöver få lite ordning på sitt köksliv”.
Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat!
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept.
En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse med artiklar om bl a Dalhallas världsunika konsertarena i Dalarna som inte bara bjuder på välljud, utan även läckergommen blir tillfreds. Gösta Berlings julglögg - så smakar Selma Lagerlöfs värmländska jul. På Bondens Marknader, succéer över hela landet, kan man botanisera mycket - och länge. Estland har gammal fin matkultur och härlig husmanskost. Söndagssteken än en gång – pröva fyra klassiker i uppdaterad tappning. Hemligheten bakom Lotta Voltaires mat: - Det gäller att våga och att vara snabb. Följ med på festfin söndagsmiddag på Nya Zeeland.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller Köksalmanack spännande läsning om och kring mat och matlagning. Gott om plats för egna anteckningar. Sveriges bästa och mest pålitliga inspirationskälla i köket!

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Serie: Köksalmanack Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 175 x 236 x 15 mm Vikt: 538 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155231934 (2004-10-27)

Boken ingår i serien Köksalmanack

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare