Köksalmanack 2011


Köp boken

Utgivningsdag: 2010-10-19
Recensionsdag: 2010-11-02

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Årets Köksalmanacka är här med sin unika blandning av måltidsförslag för årets alla dagar, inspirerande recept, tips, goda råd och trevliga artiklar för alla oss som tycker att köket är hemmets viktigaste plats. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och varierat alla dagar i veckan. Dessutom plats för egna anteckningar.
Ur årets utgåva:Martin Johansson lär oss att baka surdegsbröd enligt konstens alla regler, och ute i Europa firas karnevaler med fest och fastlagsmat. Systrarna Lisa och Monica Eisenman lagar värmande soppor, våren möts med färska örter och med en våffelfest utöver det vanliga. Vi smakar på det österrikiska kökets klassiker och Köksalmanackans redaktion proväter huvudstadens godaste kebab. Till jul gör vi vackra blomsterdekorationer och bakar nya härliga småkakor. Dessutom tänkvärda och underhållande kåserier av bland andra Glenn Strömberg och Lotta Lundgren.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-11-02 Genre: Mat & dryck Formgivare: Monica Sundberg Serie: Köksalmanack Thema-kod: Kokböcker Mått: 170 x 237 x 14 mm Vikt: 535 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155255800 (2010-10-19)

Boken ingår i serien Köksalmanack

Köksalmanack 2011


Köp boken

Utgivningsdag: 2010-10-19
Recensionsdag: 2010-11-02

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Årets Köksalmanacka är här med sin unika blandning av måltidsförslag för årets alla dagar, inspirerande recept, tips, goda råd och trevliga artiklar för alla oss som tycker att köket är hemmets viktigaste plats. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och varierat alla dagar i veckan. Dessutom plats för egna anteckningar.
Ur årets utgåva:Martin Johansson lär oss att baka surdegsbröd enligt konstens alla regler, och ute i Europa firas karnevaler med fest och fastlagsmat. Systrarna Lisa och Monica Eisenman lagar värmande soppor, våren möts med färska örter och med en våffelfest utöver det vanliga. Vi smakar på det österrikiska kökets klassiker och Köksalmanackans redaktion proväter huvudstadens godaste kebab. Till jul gör vi vackra blomsterdekorationer och bakar nya härliga småkakor. Dessutom tänkvärda och underhållande kåserier av bland andra Glenn Strömberg och Lotta Lundgren.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-11-02 Genre: Mat & dryck Formgivare: Monica Sundberg Serie: Köksalmanack Thema-kod: Kokböcker Mått: 170 x 237 x 14 mm Vikt: 535 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155255800 (2010-10-19)

Boken ingår i serien Köksalmanack

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare