Grilla
från biff till bulgur ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2009-05-04
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Nej, nu börjar det bli tjatigt. Det måste finnas något annat än flintastek att lägga på grillen. Ja, visst gör det. En hel massa, faktiskt.
Under parollen "alla goda ting är tre" har Aftonbladets matskribent Jon Hansson tagit fram recept på sina grillfavoriter. Tre olika för varje råvara. Det är citronmarinerad karré med gremolata, cola-kokta spjäll med rostad majs, grillad lax med vitlökssmul, blåmusslor i cider och mycket annat godis från biff till bulgur. Camilla Sjödin har tagit de glödheta bilderna.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Camilla Lindqvist Thema-kod: Mat och dryck Mått: 216 x 237 x 12 mm Vikt: 512 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155254766 (2009-05-04)