Laga älg och annat vilt

Författare: Anders Levén
Fotograf: Magnus Skoglöf
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2017-08-23
Recensionsdag: 2017-08-23

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.
Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.
Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-08-23 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Magnus Skoglöf Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Mått: 202 x 266 x 16 mm Vikt: 622 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155264574 (2017-08-23)

Fler böcker av författaren

Laga älg och annat vilt

Författare: Anders Levén
Fotograf: Magnus Skoglöf
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2017-08-23
Recensionsdag: 2017-08-23

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.
Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.
Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-08-23 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Magnus Skoglöf Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Mått: 202 x 266 x 16 mm Vikt: 622 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155264574 (2017-08-23)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare