Nya älgkokboken – viltkockens bästa recept
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2023-08-23
Recensionsdag: 2023-08-23
Mediakontakt: Cilla Wikström
"Magnus Skoglöfs matfoton är välkomponerade, stilrena och skapar en fin känsla av matupplevelsen ... Anders Levén lyfter det miljövänliga värdet i att äta vilt men framför allt hyllar han de goda smakerna och upplevelsen av jakt, matlagning och gemenskap."
Betyg 5 av 5 (Briljant) Ur BTJ-häftet nr 18, 2023. Lektör: Natalia Walawender
Laga mera älg! Älgkött är tacksamt att hantera, det har lagom mycket viltsmak och det går att tillaga på så många olika sätt. I Nya älgkokboken – viltkockens bästa recept bjuder den välkända kocken och jägaren Anders Levén på sina bästa recept på älg. Här finner du recept på härliga, klassiska vardagsrätter såväl som nyskapande, spännande rätter med inspiration från hela världen. Vad sägs om baconlindad älgfärsbiff, skrädmjölspannkaka med stekt älgskav eller currygryta med älg och kanel? Dessutom visar Anders hur du bäst använder de olika styckningsdetaljerna från älgen, så att du kan ta vara på allt det goda som skogens konung har att erbjuda. Oavsett om du ska laga en vardagsmiddag till familjen eller en storslagen festmåltid till vänner och jaktlag kan du imponera med viltkockens bästa recept!
"Magnus Skoglöfs matfoton är välkomponerade, stilrena och skapar en fin känsla av matupplevelsen. Bokens språk är naturligt och informellt, formuleringarna raka utan att tappa professionalitet. Anders Levén lyfter det miljövänliga värdet i att äta vilt men framför allt hyllar han de goda smakerna och upplevelsen av jakt, matlagning och gemenskap. Boken är avsedd för en bred publik och rekommenderas för den mer erfarna hemmakocken."
Betyg 5 av 5 (Briljant)
Ur BTJ-häftet nr 18, 2023.
Lektör: Natalia Walawender
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2023-08-23 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Magnus Skoglöf Formgivare: Mårten Chenon Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 205 x 270 x 17 mm Vikt: 592 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155272029 (2023-08-23)