Laga vilt – bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2019-08-06
Recensionsdag: 2019-08-06
Mediakontakt: Malin Tiselius
Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2019-08-06 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Magnus Skoglöf Originalutgåvans titel: Laga vilt – bästa recepten med hjort, vildsvin och älg Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 202 x 265 x 15 mm Vikt: 589 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267100 (2019-08-06)