Laga mera vilt
Långkok, vardagsmat och läckra smårätterBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-08-18
Recensionsdag: 2021-08-18
Mediakontakt: Cilla Wikström
Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio med spiskummin och pasta med långkokt vildsvinskarré till en vegetarisk kantarellragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på 45 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-08-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269418 (2021-08-18)