Fredagskockens hamburgare och tacos

Författare: Mattias Larsson
Fotograf: David Back
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-08-17
Recensionsdag: 2021-08-17

Mediakontakt: Cilla Wikström

Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, bjuder på läckra smakkombinationer och ger dig proffstipsen som tar matlagningen till en ny nivå. Lär dig allt från vilket kött som resulterar i den bästa burgaren till hur du gör en fantastisk vegovariant och bakar det perfekta hamburgerbrödet. Men också hur du kan göra egna tortillabröd hemma och bygger en fulländad taco. Det här är enkel och opretentiös mat som äts med händerna, och så himla gott!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-08-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: David Back Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 176 x 247 x 14 mm Vikt: 463 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269401 (2021-08-17)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Fredagskockens hamburgare och tacos

Författare: Mattias Larsson
Fotograf: David Back
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-08-17
Recensionsdag: 2021-08-17

Mediakontakt: Cilla Wikström

Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, bjuder på läckra smakkombinationer och ger dig proffstipsen som tar matlagningen till en ny nivå. Lär dig allt från vilket kött som resulterar i den bästa burgaren till hur du gör en fantastisk vegovariant och bakar det perfekta hamburgerbrödet. Men också hur du kan göra egna tortillabröd hemma och bygger en fulländad taco. Det här är enkel och opretentiös mat som äts med händerna, och så himla gott!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-08-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: David Back Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 176 x 247 x 14 mm Vikt: 463 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269401 (2021-08-17)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare