Mattias Larsson

Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, är kock, måltidsinspiratör och driver Modern Gastronomi som jobbar med receptproduktion, matstyling, utbildningar och events. Mattias ser mat, dryck och måltid som vetenskap, konst och estetik och väljer att jobba med så mycket närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt, både för smaken men också för en hållbar miljö. Mattias har skrivet flera populära kokböcker med recept som kännetecknas av lekfullhet och spännande smakkombinationer.

Utgivning

Nyheter om författaren

Mattias Larsson Foto: Jakob Fridholm

Mattias Larsson

Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, är kock, måltidsinspiratör och driver Modern Gastronomi som jobbar med receptproduktion, matstyling, utbildningar och events. Mattias ser mat, dryck och måltid som vetenskap, konst och estetik och väljer att jobba med så mycket närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt, både för smaken men också för en hållbar miljö. Mattias har skrivet flera populära kokböcker med recept som kännetecknas av lekfullhet och spännande smakkombinationer.

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare