Smala kökets stora kokbok

Författare: Kristina Eriksson
Fotograf: Anna Clarén

Utgivningsdag: 2007-01-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Inspirerande, läcker och lättlagad mat som man mår bra av och som håller i längden. En bok som hjälper dig till livslångt välbefinnande.

 Alla behöver vi tänka lite mer på vår hälsa. Och det finns oändligt mycket god mat som också är hälsosam – både klassisk svensk husmanskost, men också spännande nya rätter inspirerade av utländska kök. Det är extra viktigt att just vardagsmaten är sund eftersom de flesta måltider sker i vardagen. Den ska innehålla mycket grönsaker, rotfrukter eller spannmål och kanske en bit kött eller fisk, men gärna mindre av fett och socker. Äter man sunt till vardags man kosta på sig en skvätt grädde i fredagsgrytan och en efterrätt eller en kaka till kaffet ibland, utan dåligt samvete.

Smala kökets stora kokbok består av mycket bra och enkel vardagsmat, men som är så god att den också kan serveras en fredags- eller lördagskväll. Här finns även recept på efterrätter, bakverk, buffémat, julbord och mat som passar i tevesoffan. Inspirerande, läcker och lättlagad mat som man mår bra av och som håller i längden. Smala kökets stora kokbok – en suverän kokbok för hela familjen!

 Ca 70 härligt inspirerande färgbilder tagna av fotografen Anna Clarén.

Detaljerad fakta

Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Anna Clarén Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155235123 (2007-01-19)

Fler böcker av författaren

Smala kökets stora kokbok

Författare: Kristina Eriksson
Fotograf: Anna Clarén

Utgivningsdag: 2007-01-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Inspirerande, läcker och lättlagad mat som man mår bra av och som håller i längden. En bok som hjälper dig till livslångt välbefinnande.

 Alla behöver vi tänka lite mer på vår hälsa. Och det finns oändligt mycket god mat som också är hälsosam – både klassisk svensk husmanskost, men också spännande nya rätter inspirerade av utländska kök. Det är extra viktigt att just vardagsmaten är sund eftersom de flesta måltider sker i vardagen. Den ska innehålla mycket grönsaker, rotfrukter eller spannmål och kanske en bit kött eller fisk, men gärna mindre av fett och socker. Äter man sunt till vardags man kosta på sig en skvätt grädde i fredagsgrytan och en efterrätt eller en kaka till kaffet ibland, utan dåligt samvete.

Smala kökets stora kokbok består av mycket bra och enkel vardagsmat, men som är så god att den också kan serveras en fredags- eller lördagskväll. Här finns även recept på efterrätter, bakverk, buffémat, julbord och mat som passar i tevesoffan. Inspirerande, läcker och lättlagad mat som man mår bra av och som håller i längden. Smala kökets stora kokbok – en suverän kokbok för hela familjen!

 Ca 70 härligt inspirerande färgbilder tagna av fotografen Anna Clarén.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Anna Clarén Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155235123 (2007-01-19)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare