Pita, piroger, pizza & andra matiga bröd

Författare: Kristina Eriksson

Utgivningsdag: 2021-08-25
Recensionsdag: 2021-08-25

Mediakontakt: Cilla Wikström

Fyllda bröd är enkel och populär vardagsmat som lagas med kärlek världen över. Ofta serveras de med någon röra, salsa, chutney, grönsaksrätt eller sallad.

Här finns klassiker som pizza, piroger och paj men också spanska empanadas fyllda med grönsaker, steamed buns från Vietnam, färska vårrullar med jordnötssås och sambosas med kryddig köttfärs. Bjud på georgiska ostpiroger, injera med etiopisk kycklinggryta, shawarma i pitabröd eller baguette med stekt lök och merguez. Laga dina favoriter och nya rätter med spännande smaker från världens alla hörn!

I boken hittar du även efterrätter på samma tema, som fattiga riddare med stekt äpple och dulce de leche, frasiga pajer med sommarbär eller havregrynsflarn med mascarponekräm och jordgubbar.

I boken hittar du även efterrätter på samma tema, som fattiga riddare med stekt äpple och dulce de leche, frasiga pajer med sommarbär eller havregrynsflarn med mascarponekräm och jordgubbar.

Kristina Eriksson är matskribent och författare till boksuccéer som ”Härliga pajer”, ”Älskade smörgåstårtor”, ”Baka i långpanna” och ”Alla sorters kakor”. De inspirerande bilderna är tagna av Åsa Dahlström.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-08-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Dahlgren Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269586 (2021-08-25)

Fler böcker av författaren

Pita, piroger, pizza & andra matiga bröd

Författare: Kristina Eriksson

Utgivningsdag: 2021-08-25
Recensionsdag: 2021-08-25

Mediakontakt: Cilla Wikström

Fyllda bröd är enkel och populär vardagsmat som lagas med kärlek världen över. Ofta serveras de med någon röra, salsa, chutney, grönsaksrätt eller sallad.

Här finns klassiker som pizza, piroger och paj men också spanska empanadas fyllda med grönsaker, steamed buns från Vietnam, färska vårrullar med jordnötssås och sambosas med kryddig köttfärs. Bjud på georgiska ostpiroger, injera med etiopisk kycklinggryta, shawarma i pitabröd eller baguette med stekt lök och merguez. Laga dina favoriter och nya rätter med spännande smaker från världens alla hörn!

I boken hittar du även efterrätter på samma tema, som fattiga riddare med stekt äpple och dulce de leche, frasiga pajer med sommarbär eller havregrynsflarn med mascarponekräm och jordgubbar.

I boken hittar du även efterrätter på samma tema, som fattiga riddare med stekt äpple och dulce de leche, frasiga pajer med sommarbär eller havregrynsflarn med mascarponekräm och jordgubbar.

Kristina Eriksson är matskribent och författare till boksuccéer som ”Härliga pajer”, ”Älskade smörgåstårtor”, ”Baka i långpanna” och ”Alla sorters kakor”. De inspirerande bilderna är tagna av Åsa Dahlström.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-08-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Dahlgren Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269586 (2021-08-25)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare