Bokförlaget Semic, 2019-11-21

Foto: Anneli Hildonen

Naturlig väg till friskare sköldkörtel

Idag behandlas 466 000 personer för hypotyreos i Sverige, det vill säga underfunktion i sköldkörteln. Åtta av tio är kvinnor. För många kvinnor tar det lång tid innan de får en diagnos och de upplever att de inte blir inte blir tagna på allvar. Dessutom erbjuder vården i stort sett endast en medicin idag - trots att många menar att den inte botar symtomen eller får dem att må bättre.

BalanI boken Balans naturlig väg till friskare sköldkörtel skriver Karin Björkegren Jones om sin sjukdomsresa och jakten på alternativa och naturliga botemedel. Hon har intervjuat läkare, forskare och andra som drabbats av sköldkörtelproblem. Hur testar man sig för sköldkörtelproblem? Hur kan infertilitet och sköldkörtelproblem hänga samman? I boken hittar du en massa fakta om sköldkörteln och hur du kan boosta den men också dina binjurar. Hitta balansen med hjälp av yoga, andning och kost.

Karin Björkegren Jones är författare, journalist, yogalärare, föreläsare och en välkänd hälsoprofil som skrivit flera omtyckta böcker om kvinnors hälsa. Karin driver bloggen Yoga, mat och meningen med livet och poddarna PAUS och Kvinnoliv.

Tidigare utgivna titlar är Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg, 21 dagar till ett lättare och friskare livYoga, fysisk och själslig detox, Omstart, Nya knip och senast Paus  Yoga, vila, meditation.

Foto: Anneli Hildonen • ISBN: 9789155267650•  Utgivning: 2019-12-19

Press- och marknadskontakt:

Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se