Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör

Lena Söderström

Utgivningsdatum: 2002-10-23

När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med.    En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett – men gör ett impulsköp – kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås?   Våra gästkockar – Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 96 Mått: 166 x 234 x 10 mm Vikt: 347 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155210380 (2002-10-23)

Fler böcker av författaren

Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör

Lena Söderström

Utgivningsdatum: 2002-10-23

När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med.    En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett – men gör ett impulsköp – kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås?   Våra gästkockar – Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 96 Mått: 166 x 234 x 10 mm Vikt: 347 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155210380 (2002-10-23)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare