Pajer

Salta, söta, matiga och gröna Lena Söderström

Utgivningsdag: 2020-04-07
Recensionsdag: 2020-04-07

Mediakontakt: Cilla Wikström

Pajer för alla tillfällen!
Festmat, vardagsräddare och eftermiddagsfikans trotjänare. Här finns alla pajer du behöver. Nya smakkombinationer och klassiker, många vegetariska pajer, sött och salt i små portionsformar eller frasigt och nygräddat direkt på plåten. Kärt barn har många namn, här finns flarn, tart, smulpaj, tarteletter, friformpajer och överbakade pajer. Boken är också fylld med goda gröna tillbehör, röror och såser som kompletterar måltiden. Paj är lättlagat, variationsrikt och går att förbereda till alla festliga tillfällen. Här finns ramslökspaj till vårens bufféer, midsommarpaj, jordgubbs- och fläderpaj eller en vacker rabarberpaj som imponerar på gästerna och en värmande kantarellpaj till hösten. Samt såklart något för alla middagar däremellan! Det finns alltid tid för paj. Boken innehåller även en pajskola med grundrecept.

Lena Söderström är matstylist och matkreatör med ett öga för de vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept som gör att du lyckas i köket. Bokens bilder är tagna av fotograf Eva Hildén.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-04-07 Genre: Mat & dryck Fotograf: Eva Hildén Originalutgåvans titel: Pajer Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267865 (2020-04-07)

Fler böcker av författaren

Pajer

Salta, söta, matiga och gröna Lena Söderström

Utgivningsdag: 2020-04-07
Recensionsdag: 2020-04-07

Mediakontakt: Cilla Wikström

Pajer för alla tillfällen!
Festmat, vardagsräddare och eftermiddagsfikans trotjänare. Här finns alla pajer du behöver. Nya smakkombinationer och klassiker, många vegetariska pajer, sött och salt i små portionsformar eller frasigt och nygräddat direkt på plåten. Kärt barn har många namn, här finns flarn, tart, smulpaj, tarteletter, friformpajer och överbakade pajer. Boken är också fylld med goda gröna tillbehör, röror och såser som kompletterar måltiden. Paj är lättlagat, variationsrikt och går att förbereda till alla festliga tillfällen. Här finns ramslökspaj till vårens bufféer, midsommarpaj, jordgubbs- och fläderpaj eller en vacker rabarberpaj som imponerar på gästerna och en värmande kantarellpaj till hösten. Samt såklart något för alla middagar däremellan! Det finns alltid tid för paj. Boken innehåller även en pajskola med grundrecept.

Lena Söderström är matstylist och matkreatör med ett öga för de vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept som gör att du lyckas i köket. Bokens bilder är tagna av fotograf Eva Hildén.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-04-07 Genre: Mat & dryck Fotograf: Eva Hildén Originalutgåvans titel: Pajer Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267865 (2020-04-07)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare