Gott till grillat

Författare: Lena Söderström
Fotograf: Eva Hildén
Provläs

Utgivningsdag: 2016-04-28
Recensionsdag: 2016-05-12

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Här är grillboken med sommarens absoluta essentials till dina burgare, biffar, korvar, grillspett … När man valt sitt kött, sin fisk, sina skaldjur eller korvar och smaksatt med marinader, rubs eller glazes återstår det som verkligen sätter extra smak på grillmiddagarna: alla fantastiska side dishes.
Lena Söderström har samlat recept och favoritsmaker och bjuder på tillbehör som helt enkelt är sweet and juicy, milda och starka, kryddiga och örtiga! Eller vad sägs om chimichurri sauce, garlicky salsa verde, jerk marinade, zingy steak sauce, smoked paprika rub, herb salt & peppar rub, sweet corn med chipotle butter, baked feta cheese, labneh och sumac sauce …
Här finns också gott om hamburgerbröd, tortillabröd och flatbreads, recept på sallader, pickles och slaws, dressingar, såser och majonnäser, röror, aromsmör, drinkar, strössel och toppingar.
Med alla tillbehören och smakerna fixade är det bara att grilla, servera och njuta!

Lena Söderström är matskribent, stylist och kreatör med ett femtontal kokböcker bakom sig – inte minst sviten med de stora läsarfavoriterna Hamburgare och texmex, Pizza och Sött! Hon skriver för ett flertal matmagasin och har en bakgrund på KF Provkök. Med sin nya kokbok gör hon alla till verkliga grillmästare!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-05-12 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Hildén Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 202 x 267 x 16 mm Vikt: 659 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155262693 (2016-04-28)

Fler böcker av författaren

Gott till grillat

Författare: Lena Söderström
Fotograf: Eva Hildén
Provläs

Utgivningsdag: 2016-04-28
Recensionsdag: 2016-05-12

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Här är grillboken med sommarens absoluta essentials till dina burgare, biffar, korvar, grillspett … När man valt sitt kött, sin fisk, sina skaldjur eller korvar och smaksatt med marinader, rubs eller glazes återstår det som verkligen sätter extra smak på grillmiddagarna: alla fantastiska side dishes.
Lena Söderström har samlat recept och favoritsmaker och bjuder på tillbehör som helt enkelt är sweet and juicy, milda och starka, kryddiga och örtiga! Eller vad sägs om chimichurri sauce, garlicky salsa verde, jerk marinade, zingy steak sauce, smoked paprika rub, herb salt & peppar rub, sweet corn med chipotle butter, baked feta cheese, labneh och sumac sauce …
Här finns också gott om hamburgerbröd, tortillabröd och flatbreads, recept på sallader, pickles och slaws, dressingar, såser och majonnäser, röror, aromsmör, drinkar, strössel och toppingar.
Med alla tillbehören och smakerna fixade är det bara att grilla, servera och njuta!

Lena Söderström är matskribent, stylist och kreatör med ett femtontal kokböcker bakom sig – inte minst sviten med de stora läsarfavoriterna Hamburgare och texmex, Pizza och Sött! Hon skriver för ett flertal matmagasin och har en bakgrund på KF Provkök. Med sin nya kokbok gör hon alla till verkliga grillmästare!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-05-12 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Hildén Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 202 x 267 x 16 mm Vikt: 659 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155262693 (2016-04-28)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare