Grytor och andra allt-i-ett-rätter
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2009-10-26
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Visst är det bekvämt med mat som kan lagas allt-i-ett! Det kan vara en god gryta som får puttra länge på spisen och sedan helt enkelt serveras med nybakat bröd. Eller kanske någon innehållsrik ugnsrätt som fyller köket med väldoft
Att svepa in varje portion i ett foliepaket gör också middagen doftande och annorlunda!
Lena Söderström, matskribent och författare till fler matböcker, bjuder här också på gratänger, sallader och pizzor, pastarätter och mycket mera. Allt är lättlagat och de flesta rätterna sköter sig själva i ugnen eller på spisen.
Vardagsrätter blandas med bjudmat som passar till festliga tillfällen. Och visst finns också desserter som även de lagas allt-i-ett! För de aptitretande bilderna svarar Ulrika Pousette.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Pousette Thema-kod: Mat och dryck Mått: 201 x 267 x 13 mm Vikt: 529 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155254780 (2009-10-26)